johej

Händelserik helg, det gäller ju att okynnes-sko sig.
Och allt känns ju förjävla bra. Jag bytta pass imorgon så det blir en
Kort dag istället för kort kväll. Det betyder en längre ledighet innan mitt
första riktiga nattpass. På torsdag ska jag åka till Storsjöyran, svintrött!


Nu är det nån pensionär som fipplar i köket. Hoppas han kommer på
hur man tömmer diskmaskinen.


SOallnd

Hujedamig. Jag åker hem i afton för att hämta min brors brud, sen åker vi till Pengsjö och hänger i badtunnan. Fest! Imorgon ska jag bege mig till Örträsk för att träffa släkt och vänner, det borde bli nåt i hästväg.

inte dumt

Kvällen igår blev makalöst lyckad, nu är det nästan bara att vända på steken!


KOKOOO

Som jag sagt tidigare nånstans luktar det Karåll när det luktar Metropol. Det luktar som mest på personaltoan. Lakrits, gott!

Ikväll jobbar vi till halv tio. Hoppas nattfolket kommer snabbt med tanke på att vi (Jag och Karåll) ska supa oss redlösa tillsammans ikväll. Kom tillOlearys för att träffa Anna-Deluxe!

Nu är det 44 dagar kvar till spanienresan och fram till dess jobbar jag 26 av dom. Det är tur att man har.. ehrm.. ett roligt arbeite så tiden går i en förjävla snabb takt. Man måste gilla läget!


Och jag fick det.. Inte helt skamligt.Trivsamt för all del.



Igår när jag skulle sova kom jag på en underlig sak som hände mig när jag var liten och tittade på SOS-alarm (På liv och död) eller vad det nu hette. Jag var livrädd för att dö efter varje avsnitt och gick in på toaletten efteråt för att känna så att inte hjärtat höll på att stanna.. Såklart slog det snabbare än vanligt och det trodde jag berodde på att jag skulle kolapsa vilken sekund som helst, men likförbannat skulle jag titta på programmet. Det slog mig alltså igår, har aldrig tänkt på det förut och det var läskigt.
Jag och döden går hand i hand, verkligen.

Med sällskapet av en snus körde jag, kanske rattfull, till Vännäs.

Gårdagens händelser var Wheels och Umeå Pride. Jag tittade på fina bilar och drack lite öl med Elin och hennes två polare. Nattmat på frasses innan sleepover med ett och annat folk hos mig. Det blev hela en timmes sömn innan jag försov mig 45 minuter till min bilfärd till Vännäs halv sex imorse men det här kommer ändå bli en fin dag, jag har delad tur och äran att jobba med är Ofelia "förstoppningen" Engman.

Jag tog ton till Randy och tappade rösten, fest!


RSS 2.0