BILDER!

Jag tittade igenom lite bilder och insåg för kanske 5:e året i rad hur mycket jag ogillar den här kylan. Sommaren är ju så betydligt mycket trevligare och dessutom ser man inte ut som en påse skit i ansiktet när man får en något fräschare färg.

Tänkte bjuda på lite bilder idag.


Jag ute i det gröna



Jag på väg bort i en raggarbil



Jag på TCs pop-quiz



Lina i Pengsjö innan livet fick en vändning - Buggen



André och Sandra i början på tendens till solnedgång



Lina och Lena på TCs pop-quiz


Johan på Hultsfred


God Jul från Karlsson!

Här är jag igen!

Jag visst väl det! Att ni saknat mina kloka ord och den glädje jag skänker er.

Imorse for min snygga och fantastiska man till jobbet klockan halv sju. Jag låg kvar i fem timmar till och var tvungen att sluta snooza för att inte bli lottlös på loppisen som öppnat ett kvarter ner. Struntade i allt vad trosor och brösthållare heter, fotografterade min soffgrupp som eventuellt är till försälning, tömde spargrisen på småpengar och traskade iväg. Det var skönt med frisk luft vill jag lova.

På loppisen hittade jag en fräsch "blåburk", en likadan som mormor har proppat med godis hela somrarna i stugan. Det var ett riktigt fynd då jag både sökt en i ett par år, samt att den var jävligt billig. 75 kronor fick jag punga ut, i vanliga fall brukar den gå för ett par hundralappar.

Innan jag skulle dra därifrån haffade jag auktionsägaren och frågade lite om min soffgrupp. Han ska hjälpa mig att värdesätta den och om det känns värt för min del ska han även få sälja iväg den till hufvudstaden. Där finns det gott om dårar som är villiga att betala. Själv fick jag den ju gratis av en gammal kollega från Vännäs men då var den också full av katthår och damm.

Nu väntar jag på att få börja steka lite bacon, koka en kastrull med makaroner och applicera en äggula. Efter det ska vi på julfest på Umeå dansimperium. Först är det uppvisningar och underhållning och sen är det vanlig samkvämsdans. Det var så längesedan jag fick svänga mina lurviga eftersom jag opererat bort en liten snutt av ett bröst i förebyggande syfte, så nu känner jag att det sprätter i buggbenen.

Nu ska jag läsa om instrument och lite tillbehör inom tandvården, har sista tentan innan jul på onsdag så nu kanske jag kan börja umgås på normal basis igen. Redan direkt jag får jullov ska jag hälsa på Mormor som fyller år.


Väl mött!

En upplukrad besvikelse

Hej Mormor, Emet, Karåll, Jutti, Vicke, Frittan, Forsman, Forsgren och alla andra som envisas med att gå in hit var eviga dag. Nu lyfts en sten från era axlar va? Den dagliga besvikelsen, som hängt med er sedan den 25 juni i år, kommer sakta men säkert att lukras upp. Det lovar jag. Jag tog bara en liten bloggpaus när jag i somras träffade en snygg kille samt började studera till tandsköterska på heltid.

Sedan sist jag skrev har jag alltså hunnit med första terminen på tandsköterskeprogrammet. Jag har även slutat snusa och fått reducerad hyra genom att bjuda in mannen till min enkla vrå. Fantastiskt!


Idag står granen grön och grann i stugan, jag och Lina har just ätit en burk surströmming lagomt i julruschen och plugget i form av latinska benämningar, kompositer och adhesioner står mig upp i halsen.
Det är fyra dagar kvar i skolan så på torsdag nästa vecka har jag lov, mitt första jullov sedan 2004/2005. Lovet kommer bestå av att jobba på både hemtjänsten och hemgården eftersom jag ju dessutom blev fast anställd inom kommunen samma dag som jag fick beskedet om skolan.
I tisdags gick jag klart min andra kurs i bugg och efter jul börjar den tredje. En liten uppdatering från mig helt enkelt..

God Jul på er och grattis Vicke till den gulliga lilla damen ni fått! Hon är bedårande.



MVH, Anna "på banan igen" Karlsson.

RSS 2.0