Nya matrutiner

Trevliga saker som hänt idag;

x Uppstigning med att läsa VK på WWW och en slät kopp kaffe.
x Storstädning som urartade. Till och med kylskåpet torkades.
x Hittade första säsongen av "Tre kronor" lättillgängligt för en gångs skull.
x Tantgrannen lånade ut sin bil så vi kunde storhandla första gången sedan veckan innan jul.
x Kvällsfika som inte handlar om en hårdbrömacka och ett glas vatten.

Nu kommer det största problemet jag har. Vi har alltså levt på skitmat i över en månad, inte skitmat som i skräpmat, utan mer skitmat som i nästan ingenting. Nya recept av rester, kombinationer som jag aldrig tänkt mig förr och lite annat trams i samma bana. Det här just här problemet kommer.. Kvällsfika, ska jag äta ädelost eller leverpastej? Eller en korvmacka? Kanske fruktcoctail och lite glass eller mjukbröd med ost och kaviar? Möjligtheterna är så många att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Det blir nog tacos till lunch imorgon i alla fall. Lunchen brukar i annat fall bestå av morgonens smörgås, på sin höjd nån gammal rest från frysen. Men tacos till lunch imorgon, det passar mig.

En sak som är säker är att jag ska provdricka Oboy nu ikväll, det har jag ALDRIG köpt hem någonsin sedan jag flyttade hemifrån och jag minns knappast om det är gott eller inte. Minns bara att jag en jävligt finnig tonåring på den tiden man till och med hade med sig Oboy i en liten påse till matsalen i skolan.

Väl mött kamrater! Imorgon ska jag spendera pengar!

ångerrätt

Oj, har upptäckt att jag glömmer uppdatera viktiga saker. Till exempel att jag ångrade soffsäljandet.

Såhär gick det till;

1. La upp annonsen. Soffa + två fåtöljer för 4000 på kvällen. (Ett pris jag tänkte kunna vara relevant efter lite googlande.
2. Gruvade mig lite.
3. Blev uppringd av en brutta som ville köpa fåtöljerna men avvaktade med att säga OK.
4. Ringde upp henne och sa att det var OK, hon ville bestämma sig under morgondagen.
5. Gruvade mig lite till.
6. Gick isäng.
7. Vaknade och läste mailen.
8. Blev uppringd av kanske 50 000 människor som var intresserade. En gubbe från Växjö ringde 9 gånger.
9. Undvek att svara i luren under hela förmiddagen.
10. Plockade bort annonsen från Blocket eftersom jag via mailen fick reda på den rätta formgivaren (Ib Kofoed-Larsen, OPE) och att möblerna heter "Kandidaten". Tydligen brukar sideboardet av samma designer gå på allt mellan 20 och 40 000.


Smart drag av mig va? Nu blir det till att tänka över det här istället, kanske köpa hus som passar soffan.

Jag orkar inte med er.


Hejdå soffan och fåtöljerna!





Ni var bra för några år men nu tål ja int si er.

Nyårslöften a la karlsson

Av någon konstig anledning som egentligen inte är så tokig så glömmer jag allt som oftast bort att skriva här. Det kan bero på att jag har bättre saker för mig eller bara att jag inte ids. Idag skriver jag för att berätta att jag har jobbat på förmiddagen och att jag har det bra för övrigt.

Fick idag veta att mitt friskvårdsavdrag på träningskortet gäller även fast jag är tjänstledig under året så nu ska jag, Lena, Frida och Sofia slå våra feta arslen ihop och börja träna. Det känns faktiskt bra. Det är ju betydligt lättare att träna med kompis så jag tror på det här.
Nu kanske ni trodde att det här med träningen var något typ av nyårslöfte men där gick ni bet, för mina löften är att dricka mer vatten och äta mer frukt.

SÅS!

Jag funderar på att ha såsmiddag när jag fyller år på fredag. Det är ju alltid såsen som är mest uppskattad på bordet i mitt sällskap så det borde passa sig bra. Antingen blir det sås med sås eller så satsar jag på kött med kött och chutney. Vi får se.

RSS 2.0