Krasch.

Det här är bra grejer att avreagera sig på.
I fredags blev jag påkörd av en motorcykel med två grabbar på. Tre av mina tänder krossades och jag har ont. Dom smet lika snabbt som dom kom. Det tackar jag för, ansvarsfulla jävlar.

Det är när man börjar tänka efteråt som det känns förjävligt. Just då det hände och när jag var på akuten tänkte jag mest på att det inte var så farligt, att jag klarade mig lindrigt undan och att det snabbt skulle gå över. Nu tänker jag mer på vad som kunde ha hänt och det gör mig förbannat skakis.

Jag vet inte om jag tappat matlusten på grund av att jag tappade tänder, om det är för att jag är skakis eller om det är för att det är varmt ute. Jag hoppas att det är för att det är fint väder. Men jag antar också att hela grejen inte är så märkligt eftersom det tog mig två timmar att äta upp min favoritsmörgås på stan idag.

Jag vill inte jobba imorgon. Chefen förstod mig för en gångs skull, kan bero på att vi har en ny över sommaren. Jobb imorgon skulle innebära cykling och en massa dösnack med gamlingar, det är jag inte ett piss upplagd för.
Ikväll ska jag spela guitar hero och ha roligt och imorgon ska jag ligga och trivas i solen, jag hörde att det skulle bli lika varmt som idag.

Jag hoppas verkligen att Thomas "den undre" är hemma nu. Då får han höra musikens musik.

RSS 2.0