Yearbook

Jag testade på det här med yearbooking i väntan på att tvätten skulle bli klar.
Själv är jag mest nöjd med den från 1964. Vad tycker ni?


kvällning

Det är lördag och jag har just kommit hem från Johanna. Fin lägenhet har hon fått och god mat gjorde vi inann vi fläskade i oss chips och dipp till lite dansbands-tv. Vilken flopp till tv-program, alltså.

Imorgon blir det till att försöka snappa åt sig en tvättid och ge soffkuddarnas överdrag en rejäl omgång. Hoppas dom ändrar färg, jag börjar bli lite less.


Adam tycker att jag ska skicka ett julkort till Tomas "den undre". Visst vore det lite tjuvtrevligt?

Lite fördriv av ledig tid

För att inte komma för tidigt till jobbet passar jag på att titta in den här lilla filmsnutten en gång till.. och en gång till:

http://nilssonochbark.blogspot.com/2008/10/aserej-english-version.html

Jag kommer aldrig sluta tycka att det är genialt.

Hane!

Ett tips

Förstå världens mest genomtänkta blogg.
 Han som har den är Adam min gamle vän!

http://napoleonsbalte.blogg.se/


huj

Jag håller på med ett vansinnigt experiment. Det är inte av den större sorten men kanske kan man ta sig ett steg till på stegen. Det vore ju gudomligt i mitt fall om det blev så. Ni får se när det gått igenom, för det ska det.


Förvandlingen

Jag kan ju inte påstå att jag hade en allt för dålig helg trots att det var en sån där jobbarhelg. Den började med jobb lördag morgon till lördag kväll, sen hem till festen och Schlagerklubben där morsan var. Efter det en efterfest med massa trevligt folk och hem med en välkommen sked som i alla de fall heter duga.

Idag håller jag på att städa undan från förfesten dom hade hos mig när jag var på jobbet. Det var tre kladdiga pölar på golven, en i varsitt rum, och fyra påsar med pantbukar som kanske förvandlas till en snusdosa om jag har tur.

Ikväll ska jag gå ut extra på jobbet. Missar där med båda tantgympetillfällena den här veckan.


Kissekiss

Min vän katten och jag har haft fullt upp sedan igår. Annika hämtade henne på morgonen och kom tillbaka på eftermiddagen. Efter två timmar "hemma" hade kisse kissat på säkert mer än 3 ställen, bland annat på en handduk och ett par byxor, möjligtvis något golv också för någonstans måste det komma ifrån. Det kommer puffar av en hemsk odör när jag rör mig snabbt över golvet.
En spya hulkade hon upp en decimeter från ryamattan på parketten. Inte lätt att hålla tätt när man är bedövad i baken, tänker jag.

Tur att jag kunde sätta mig in i hennes situation. Ibland vill man ju bara gå och sova men samtidigt lalla omkring för att världen snurrar så man vill dö. Jag kan dock inte förstå hur det känns att bli av med det viktiga innandömmet som för generationen vidare. Idag mår hon bra och det blir till att vulgärstäda när hon åkt hem igen.


Här är hamstertjejen och Kicki. Varsågoda!


Olle, det är på gammjobbe jag ska fortsätta. Nära, bra och jättetragiskt egentligen. Men som sagt, bra är det.
Hur mår man i kina och vad gör man? Äter sushi och lär sig tecken förstår jag, men vad mer?

RSS 2.0