Det töntigaste jag har sett

Jag mötte en polis i tunneln bredvid mitt hus, han fotade fotspår efter klottrare .
Finns det inte vettigare saker att lägga tiden på?.. Tänker jag.


Problem i sängkammarn

Grabbar! Ska ni envisas med att ta fel stumpor innan ni går hem kan ni väl åtminstone ta ett maka par? Jag börjar få svårt för att para ihop mina egna. När alla är ungefär lika urtvättade till färgen går det ju bra, men när storleken börjar gå upp till 46 så är det kört. Herregud.

Utomhusfrukost

Min kollega Ingrid ringde halv nio imorse. Hon hade ringt fel men därmed inte bestämt att hon gjort något dumt, hon hade ju avbrutit min förbjudna sovmorgon och fått upp mig på benen. Det är många som ringer fel till mig. Sofia, en Karlsson, har ringt fel ungefär 6 gånger på två veckor och blir lika förvånad varje gång det är jag som svarar. "NÄÄ, DET ÄÄR INTE SAANT!". Jo, det är sant varje gång, hejhej!

Jo, halv nio vaknade jag. Jag låg först och lyssnade på Ingrid som upptäckt ett hål mellan benen i byxan, sen lite radio. Kom att tänka på träning så jag kollade på medleys hemsida för att se om det fanns nåt trevligt pass att ta mig an men cyklingen började redan klockan nio, så där var jag körd. Istället gick jag upp, tog mina morgonvitaminer i pillerform, kokade en kopp kaffe och gjorde en ostsmörgås på det. Styrde mot garderoben där mina soplämnar-stövlar stod och väntade. På med stövlarna, fram med filten och ut genom dörren till gräsplätten som tinat fram. Med fika i ena handen och en stol i andra gick jag ut och satte jag mig under filten och avnjöt vårens första utomhusfrukost i gassande sol. Jag trivs så djuriskt bra i min lägenhet, helst när sommaren är på intåg. 

I eftermiddag var det tänkt att jag skulle på Bellas konståkningsuppvisning. Jag hoppar över det och åker till henne när den är slut istället. Då har jag på mig festblåsan och en påse öl i handen, sen bär det av mot Club Zoo.



Nanna Johansson, vilken fantastisk kvinna hon verkar vara! Kolla hennes sida.
Jag tackar Miriam.

Regler och avtalsskit

Där satt den! Jag höll jag på att svimma på jobbet i förmiddags. Jag var arg, upprörd, besviken och annat liknande man kan vara, samtidigt som jag skulle befinna mig i ett litet badrum med en överdosering av luftfuktighet och ett gradtal på 40 plus. Den utsatta tiden var två timmar. Det var inte alls jobbet det var fel på, det var droppen som rann över efter ett års dåligt uppförande och ogenomförda uppgifter från annat håll.

Individuella löner är det sämsta påhitt jag någonsin varit med om, favoriseringen är på topp för vissa medan andra behandlas som en påse skit. Sen kan jag ju även meddela att den nuvarande regeringen, och allt vad det innebär, verkligen borde spränga sig själva i luften.

Bilköp

Nu har jag det! Jag ska köpa en bil! Tur man har två bröder födda i farstun men med skiftnyckel i båda händerna.

Mersmak

I dagarna har jag suttit och läst igenom gamla inlägg här i bloggen. Det enda jag riktigt kan konstatera är ju att bloggen håller på att dö ut, den är mer eller mindre nerdragen i djävulens palats och kommer aldrig bli som förr. Jag vet inte riktigt vad det kan bero på men jag kan ana en liten skvätt av lathet och tristess. Eller så beror det bara på att jag går och lägger mig vid sjutiden varje kväll.

Just den här månaden bor Lina i Lycksele. Lena pluggar som jag vet inte vad, Karakl pluggar och alla andra pluggar eller annat. Alla utom Emet, hon pluggar bara på onsdagskvällarna. Jag däremot, jag jobbar varje gång Emet ringer och "är leksugen" som hon säger. Idag ringde hon och frågade om vi skulle hitta på något efter hennes möte klockan ett. När mötet är klart är klockar inte mindre än två och då är det en och en halv timme kvar tills mitt kvällspass börjar. 

NU kom posten i skrivande stund. Det lät som att det skulle kunna vara rätt mycket post. Det är rätt spännande varje gång eftersom jag väntar på lite rättvisa sett mellan mig och några försäkringsbolag. Oftast är det inget mer än pensionspapper eller tidningen "Mersmak" från konsum. Tävlingarna i den tidningen är ju omöjliga att vinna.

I sommar har jag en månads semester att ta ut. Det känns så fantastiskt eftersom de två senaste somrarna har bestått av att gå och ha ont i antingen ett par tänder eller fötter. Förhoppningsvis klarar sig foten bättre nu i sommar, men än är det inte juli och det är ju ungefär då jag brukar bryta den.


Några saker jag har att se fram emot är:

x Personalträff (Jag har satt upp en lapp på kontoret och enligt alkoholpolicyn får vi inte skriva "Personalfest" inom kommunens väggar).
x Semester.
x Hultsfred.
x Pengsjö.
x Min ekologiska altan.
x Jobbet jag har sökt och tänker få till hösten.


Posten var tidningen från konsum.


ONT-TEST

Tänkte se om jag är vild, helt galen eller totalt orädd.
Kan ju vara bra att veta för både er och mig själv.


ONT-TESTET

[X] Varit på sjukhus.

[  ] Åkt Ambulans. (Nä, jag fick välja och valde polisbil)

[X] Brutit något.

[X] Stukat något.

[X] Sträckt något.

[X] Något har gått ur led.

[X] Blött från huvudet

[X] Blött från Ansiktet.

[X] Blivit Skjuten (med soft air gun)

[X] Blivit Sparkad.

[X] Bränt Dig.

[X] Fått sprickor i skelettet.

[X] Fått Sy.

[X] Blivit Opererad.

[X] Skurit dig.

[X] Slickat ditt blod.

[  ] Fått Hjärnskakning.

[  ] Förlorat medvetandet.

[  ] Slagit ut en tand.

[X] Slagit ut flera tänder.

[  ] Har haft migrän.

[X] Har besökt sjukhus flera gånger.

[X] Har behövt sova på sjukhus.

[X] Har röntgat ett ben.

[X] Har röntgat huvudet.

[X] Har röntgat något övrigt ställe.

Resultat: 21

1-6 Du är relativt lugn!
7-11 Du är vild!
12-17 Du är helt galen!
18-26 du är totalt orädd


Jag är alltså totalt orädd, visst är det fantastiskt att
man kan få veta det med hjälp av så här enkla medel?

Vimmelfotografering

Det är inte klokt vad mycket vimmelbilder man kan hitta.
Jag blir lika förvånad varje gång jag ser att jag ställt upp mig framför kameran.


Sandra, Ida, Jag och Hanna



Jag



Jag, Jesper och Hans

RSS 2.0