modeblogg

Jag har hittat en blogg att följa. En modeblogg om heta accesoarer, läskande drinktips och mycket mycket mer.

http://fashion.ettliv.com

Knäck

Idag ska jag möta upp Lina på stan för att gå och shoppa ett par fotriktiga skor. Det börjar ju närma sig 1 juni och det är på snubben att jag tror jag kommer bryta foten då. Alternativt  kan det hända 1 juli. Min chef tror att det blir lagomt till Hultsfredsfestivalen eftersom det är då jag behöver semester.
Vi får väl se hur jag gör, med ett par riktiga skor kanske man till och med slipper eländet.

Stopp i systemet

Just nu håller vi på att lägga in önskningar för sommarschemat. Jag har fått ihop det riktigt bra med mitt egoistiska tänkande. Det visar sig att jag kommer vara ledig ungefär precis när jag vill. Problemet är bara att jag kommer jobba mastodontpass då det väl sätter igång. Att trycka ihop alla timmar på så få veckor som möjligt för att sedan få vara ledig flera dagar i sträck tär på kroppen, vänskapen och till och med min silkeslena hy. Jag slutar duscha, slutar städa och diska samt deckar klockan sju om kvällarna. Jag glömmer till och med att ringa mina kamrater då jag bara har väckarklockan, matlådan och cykeln i tankarna. Man skulle kunna säga att  vi ses till hösten om ni inte åker dit jag åker!

Ikväll ska jag på vattengympa istället för att äta tacobuffé med Lina och Åsa. Beslutet togs då jag kom på att vi hade lunchdate på Frasses med jobbet idag OCH att jag bokat in mig på tre träningspass denna vecka men avbokat samtliga en timme innan start. Lite roligt ska man ju ha. Vi säger så..


Översvämmning

Nu börjar vi om.. Översvämmning i källarn och ingen som vill ta på sig ansvaret. Min ryamatta är förstörd och sovsäcken luktar som en påse skit.


Jag tror jag måste gå ner på Haga och okynnesköpa mig en cykel.

RSS 2.0