Tumören.

Imorse när jag kom till arbetet fick jag i all hast veta att jag skulle hänga med en tant till sjukhuset. Där skulle dom operera bort en tumör stor som en härligt smaskig bakelse från hennes huvud. I det stora hela skulle jag kunna säga att det var otroligt osmakligt att se en läkare borra sig in i tumören för att sedan peta loss lite tumörsubstans och lägga i en burk på lådan till en undersökning. Jag svajade och tycktes mig tänka "Må denna tumör sitta kvar, åtminstone tills jag förflyttat mig till stolen två meter bort". Stackars gumma säger jag bara. Duktigt obehagligt.
Nu är jag tillbaka, med en kycklingsallad rikare i magen sitter jag och väntar på att få gå. Jag undrar om det skulle vara värt att åka hem ikväll.. och kanske träffa Hugo en sväng innan han åker till Kalmar, eller om jag ska åka och äta gomiddag, kanske tacos, på Hovslagargatan hos familjen.

Hultsfred närmar sig med stormsteg!
Karakl jobbar på andra sidan, jag ska gå över dit och dricka kaffe.

Fest

I helgen var det ju fest.

Fest

Fest
Snacket om duntäcket hemma hos mamma och pappa igår var ju renodlat galimatias. Jag åkte till stan efter jobbet och blev fullare än fullast samt sov i Umeå trots att jag skulle jobba 7 i Vännäs. Rebecka, en höjdarkvinna, tog min första timme så jag kunde komma till jobbet klockan 8. Då kände jag mig pigg och fräsch som en sommardag.


Jag ser fram emot Hultsfred med Frida. Vi ska bo vid Richard vilket känns riktigt roligt.

Festen

Idag har jag jobbat för två.. Bara en sån sak. Det är helg och helgfika, alla andra är ute och firar Morrisseys födelsedag på News medan jag vräker i mig rabarberkaka och snorar mer än en unge på dagis. Jag somnade i, hör och häpna, solariet på eftermiddagsrasten.

Ikväll ska jag hem till mor och far och sova under duntäcke. Kanske får jag mig några timmars sömn innan jag börjar mitt makalösa arbetspass imorgonbitti. Jag hoppas för allt del att brorsan är borta.



City

Samma visa dag ut och dag in.


Billie the vision & The dancers - Stay awake

BMG

Dagen till ära har jag fått ta del av ett litet A och lyssnat på Carola i Karakls bil på väg till arbetet. Vi har möte idag där det kommer att snackas skit, kastas blickar och förståss ske ett par mysiga hånflin från min sida. Gud vad jag älskar det här stället, hoppas det sprängs i luften snart.



Choose your conflicts

Det sägs att det här med blogg kan vara trevligt. Jag har just blivit ägare till en egen och det enda jag egentligen har att säga idag är -Fan vad jag ska deppa ikväll. Hittar jag inte ett rimligt jobb inom en snar framtid drar jag till Tjotaheiti.

Första inlägget

ja, va fan..

RSS 2.0